Golf Klub Kranjska Gora, Borovška 99a, 4280 Kranjska Gora
pixel

Obvestila


05. november, 2015
POZOR! Sonce vzide zgodaj in zaide tudi kmalu. Zato bo zbor v nedeljo že ob 9.15, štart pa ob 9.30! In piknik v sončku...
03. november, 2015
Ojla! Če ste mislili, da je letošnje sezone konec, ste se hudo zmotilti! Lepi dnevi vabijo in tako bomo sončno in kranjskogorsko toplo vreme izkoriszili za Kostanjev turnir. Glavni organizator turnirja je Marko Robič, ki bo tako nadoknadil svoj rojstnodnevni turnir, kateri je zaradi slabega vremena odpadel. Nič ne de, mi igramo kadarkoli, a ne... Turnir bo v nedeljo, 11. novembra, na domačem igrišču. ...
09. oktober, 2015
Jesen je tu in kot je običaj je prišel tudi čas za Odprto prvenstvo. Letos bo turnir na igrišču Adriatik v Savudriji, 17. oktobra. Preberite si razpis turnirja in se čimprej prijavite!
02. oktober, 2015
V nedeljo, 4.10. bo na Dinersu troboj klubov Eagle, Diners in Kranjska Gora. Igra se stableford in ne velja za hcp. Sicer si pa preberite razpis in se čimprej (takoj) prijavite.
28. september, 2015
V soboto, 3. oktobra, bo na Trbižu finalni turnir Swing to Dubai Trophy. Preberite si razpis in se prijavite. Po turnirju bo razglasitev rezultatov in žrebanje druge glavne nagrade.
25. september, 2015
V nedeljo, 27. septembra, bo na Trbižu družabni turnir Texas scramble. Igrajo dvojice, zato se prijavljajte v parih! Preberite si razpis in se prijavite čimprej, najkasneje pa do sobote do 15. ure na prijave@golfklub-kranjskagora.si.
23. september, 2015
V soboto, 26. septembra, bo na domačem igrišču finalni turnir Kranjskogorske lige in Barovške lige . Ker bo po turnirju razglasitev rezultatov za obe ligi in še za tekmovanje v Match Playu, pridite v čim večjem številu. Prosim za obvezno prijavo! Dan je že precej krajši, zato bo zbor igralcev ob 9. uri in štart ob pol desetih.
16. september, 2015
Predzadnji krog turnirja Swing2Dubai bo v soboto, 19. septembra. Tokrat pa se je turnirja izjemoma mogoče udeležiti tudi dan prej. Tako bo v petek ob 14. uri turnir za tiste, ki se ga v soboto ne morete udeležiti. Prijavite se do četrtka do 12. ure!
10. september, 2015
Še zadnji turnir pred domačim finalom bo v četrtek, 17. septembra v Finkensteinu. Preberite si razpis in se prijavite na prijave@golfklub-kranjskagora.si.
06. september, 2015
Pred nami so še trije krogi KG lige. V četrtek, 10. 9. se še drugič dobimo na Trbižu. Preberite si razpis in se prijavite na prijave@golfklub-kranjskagora.si.

pixel

Dogodki

3Oktober 2015

pixel
Končana je serija Turnirjev Swing to Dubai. In to kako!!! Končno zmago si je priigral naš ...
pixel

3Oktober 2015

pixel
Jesen se je prikradla in sezona se neizbežno bliža h koncu. Tako smo se zadnjo soboto v septembru ...
pixel

24September 2015

pixel
Peto jesensko srečanje slovenskih seniork v Kranjski Gori je bilo veliko lažje organizirati ...
pixel

pixel
pixel
pixel