Golf Klub Kranjska Gora, Borovška 99a, 4280 Kranjska Gora
pixel

Obvestila


02. oktober, 2015
V nedeljo, 4.10. bo na Dinersu troboj klubov Eagle, Diners in Kranjska Gora. Igra se stableford in ne velja za hcp. Sicer si pa preberite razpis in se čimprej (takoj) prijavite.
28. september, 2015
V soboto, 3. oktobra, bo na Trbižu finalni turnir Swing to Dubai Trophy. Preberite si razpis in se prijavite. Po turnirju bo razglasitev rezultatov in žrebanje druge glavne nagrade.
25. september, 2015
V nedeljo, 27. septembra, bo na Trbižu družabni turnir Texas scramble. Igrajo dvojice, zato se prijavljajte v parih! Preberite si razpis in se prijavite čimprej, najkasneje pa do sobote do 15. ure na prijave@golfklub-kranjskagora.si.
23. september, 2015
V soboto, 26. septembra, bo na domačem igrišču finalni turnir Kranjskogorske lige in Barovške lige . Ker bo po turnirju razglasitev rezultatov za obe ligi in še za tekmovanje v Match Playu, pridite v čim večjem številu. Prosim za obvezno prijavo! Dan je že precej krajši, zato bo zbor igralcev ob 9. uri in štart ob pol desetih.
16. september, 2015
Predzadnji krog turnirja Swing2Dubai bo v soboto, 19. septembra. Tokrat pa se je turnirja izjemoma mogoče udeležiti tudi dan prej. Tako bo v petek ob 14. uri turnir za tiste, ki se ga v soboto ne morete udeležiti. Prijavite se do četrtka do 12. ure!
10. september, 2015
Še zadnji turnir pred domačim finalom bo v četrtek, 17. septembra v Finkensteinu. Preberite si razpis in se prijavite na prijave@golfklub-kranjskagora.si.
06. september, 2015
Pred nami so še trije krogi KG lige. V četrtek, 10. 9. se še drugič dobimo na Trbižu. Preberite si razpis in se prijavite na prijave@golfklub-kranjskagora.si.
23. avgust, 2015
V četrtek, 27. avgusta, bo nadaljevanje Kranjskogorske lige. Dobimo se drugič na Dinersu. Preberite si razpis in se prijavite do torka, 25. avgusta. Dosedanje rezultate in razvrstitev si lahko ogledate v rubriki 'rezultati'.
19. avgust, 2015
V soboto, 22. avgusta, bo finalni turnir MP v Kranjski Gori in prišel bo čas za vnovčite 'jolijev' poražencev, ki so se udeleževali stableford turnirjev. Najprej se bosta v enem krogu pomerila poraženca zadnjih mečev z najboljšima dvema iz stb turnirjev, nato bosta zmagovalca igrala en krog z zmagovalcema zadnjega turnirja, nakar bo še meč zmagovalcev za skupno zmago, ki se bo igral dva kroga. Sistem ...
15. avgust, 2015
V četrtek, 20. avgusta se dobimo drugič na Bledu. Preberite si razpis in se prijavite do torka, 18. avgusta!

pixel

Dogodki

3Oktober 2015

pixel
Končana je serija Turnirjev Swing to Dubai. In to kako!!! Končno zmago si je priigral naš ...
pixel

3Oktober 2015

pixel
Jesen se je prikradla in sezona se neizbežno bliža h koncu. Tako smo se zadnjo soboto v septembru ...
pixel

24September 2015

pixel
Peto jesensko srečanje slovenskih seniork v Kranjski Gori je bilo veliko lažje organizirati ...
pixel

pixel
pixel
pixel