Golf Klub Kranjska Gora, Borovška 99a, 4280 Kranjska Gora
pixel

Obvestila


04. julij, 2015
V soboto, 11. julija, bo 3. krog Match Play. V tretjem krogu igrajo match še štirje pari, ostali pa igrajo stableford turnir. V drugem krogu je bil najboljši Igor Šmid, ki se je tako izenačil z zmagovalci prvega kroga in se bori za prvi dve mesti, ki vodita v finalni meč. ( Glej razpored ). Tisti, ki imate drugi krog še za igrati to naredite do sobote! Organizator in sponzor 3. kroga sta Maja in Marko ...
02. julij, 2015
V soboto, 4. julija, bo na Bledu turnir Ristogolf. Igra se stableford in NI hcp turnir. Greenfee z malico je 55€! Prijave sprejemamo najkasneje do jutri, petka, do 12. ure! na prijave@golfklub-kranjskagora.si . Vabljeni!
22. junij, 2015
V nedeljo, 28. junija, bo drugi krog Match playa. Zmagovalci prvega kroga igrajo match-e, ostali pa stableford turnir. Najboljša dva (tista, ki zbereta do predzadnjega kroga največ bruto stb točk) se bosta pomerila z najboljšima iz matchev za končnega zmagovalca. Zatorej tudi poraženci kar pogumno v boj za čimveč dobrih uvrstitev. Na povezavi si oglejte pare in točke za stb turnir. Tokratna organizatorja ...
16. junij, 2015
Zaradi neugodnih vremenskih razmer, današnji turnir Kranjskogorske lige in Audi ecl na Bledu odpade. Smo pa le amaterji in ne profiji... :) O novem datumu boste obveščeni. Lep deževen dan še naprej!
13. junij, 2015
Tretji krog Kranjskogorske lige bo na Bledu. Začnemo ob 2h. Ker drugo polovico Kraljevega igrišča šrenavljajo, igramo najprej na Jezerskem igrišču in na prvih devet Kraljevega. Po igri je večerja v Kraljevi hiši. Preberite razpis in se prijavite na prijave@golfklub-kranjskagora.si.
09. junij, 2015
V soboto, 13. junija, bo na golfskem igrišču Tre Confini na Trbižu, turnir za klubskega prvaka leta 2015. Preberite si razpis prvenstva in se prijavite v čimvečjem številu do četrtka zvečer na prijave@golfklub-kranjskagora.si . VABLJENI!
09. junij, 2015
Kranjskogorska liga gre v drugi krog. Tokrat je na vrsti Finkenstein. Igrišče je vrhunsko urejeno, saj so imeli pred kratkim Challenge turnir, na katerem se je izvrstno odrezal tudi slovenec Tim Gornik. Preberite si razpis turnirja in se prijavite na prijave@golfklub-kranjskagora.si do torka, 9. junija do 17. ure!
04. junij, 2015
V nedeljo bo na domačem igrišču spet dogajalo. Prvi turnir v kombinaciji. Preberite si razpis in se prijavite in seveda tudi pridite! Bo zabavno!
26. maj, 2015
Preden bo maj okoli, se dobimo na domačem igrišču še v soboto, 30., ko bomo odigrali prvi krog Barovške lige - pari. Pridite ob pol desetih, začnemo pa ob 10. uri.
21. maj, 2015
Pogled skozi okno in vremenska napoved narekujeta prestavitev turnirja Spominčice. Dobimo se dan kasneje, v nedeljo, 24. maja, ko bo v Kranjski Gori lepo in topleje... Vabljeni!

pixel

Dogodki

21Junij 2015

pixel
Malce se pa le pomlajamo... Lani je pod vodstvom Urbana opravilo tečaj nekaj mladih bodočih ...
pixel

21Junij 2015

pixel
V petek, 19. junija, smo se udeležili srečanja treh klubov, GK Zlati grič, GK Velenje in GK ...
pixel

13Junij 2015

pixel
Lepo vreme, odlično pripravljeno igrišče, dobra volja in končno tudi precej dobra igra (vsaj ...
pixel

pixel
pixel
pixel