Golf Klub Kranjska Gora, Borovška 99a, 4280 Kranjska Gora
pixel

Obvestila


23. marec, 2015
Dragi prijatelji golfisti! Najpomembnejši zimski prireditvi sta za nami in končno se lahko posvetimo naši priljubljeni igri. Kot že vrsto let nas najprej vabijo prijatelji orliči. Golf klub Eagle nas vabi na tradicionalni Pastirski turnir v nedeljo, 29. marca, ki pa bo letos precej drugačen. Igralo se bo na dobro pripravljenem igrišču Brdo pri Kranju . Zbor vseh igralce bo ob 9. uri pri hotelu Kokra ...
14. oktober, 2014
Kot že veste, bo v soboto, 18. oktobra, Odprto prvenstvo Kranjske Gore. Ker je letos v Savudriji del igrišča poplavljen in smo z informacijami glede ustreznosti igrišča čakali do zadnjega, smo na žalost primorani turnir prestaviti. Tako bo prvenstvo na golfskem igrišču na Trbižu, kjer nas čaka igrišče v odličnem stanju in lepo vreme. Preberite si razpis in se prijavite najkasneje do četrtka. Vabljeni! ...
28. september, 2014
V soboto, 4. oktobra, bo na golfskem igrišču Senza confini na Trbižu finalni turnir Kranjskogorske lige. Turnir bo odprt tudi za tiste, ki se lige niste udeleževali. Preberite razpis turnirja . Vabljeni!
28. september, 2014
Jesen je tu in tako se počasi zaključujejo tudi naša celoletna tekmovanja. To nedeljo se je zaključila Barovška liga v obeh kategorijah, parih in posamično. Med posamezniki je bila najboljša dama Majda Lazar, med moškimi Mato Palčič z dvema hole-in-one, med pari pa sta bila najboljša Rade Narančić in Dragan Tomić. Podrobne rezultate si oglejte v rubriki 'turnirji'.
22. september, 2014
V nedeljo, 28. 9. ob 11. uri, bo na domačem igrišču finalni turnir Barovške lige - posamično in pari. Turnir je odprt tudi za tiste, ki v ligah niste sodelovali! Preberite si razpis in se turnirja udeležite. Prijavite se do petka zvečer na prijave@golfklub-kranjskagora.si ali najkasneje do sobote do 11. ure na igrišču pri Radetu!
22. september, 2014
Na golfskem igrišču na Bledu organizirajo v soboto, 27. septembra, Turnir mešanih dvojic. Preberite si razpis ! Zainteresirani se prijavijo na Bled!
18. september, 2014
Res je, sprememba včerajšnje spremembe... Saj veste, kako je z dovoljenji in podobnim... Po analizi pričakovanega je padla odločitev, da finale Barovške lige ostane na starem datumu, torej v nedeljo 28. septembra, finale Kranjskogorske lige pa se prestavi na soboto 4. oktobra. Razpisa za oba finalna turnirja sledita v kratkem. Hvala za razumevanje.
16. september, 2014
Pozor! Nekateri dogodki so povzročili potrebo po spremembi koledarja turnirjev. Ker nismo dobili potrjenega termina za Odprto prvenstvo Kranjske Gore, bo ta turnir 18. oktobra na igrišču Adriatik v Savudriji. Ekipa midamaterjev GK Kranjska Gora se je po seriji turnirjev uvrstila med 4 najboljše in se tako plasirala v finalni turnir četverice, ki bo v soboto 20. in nedeljo 21. septembra. Tako bo ...
06. september, 2014
V sredo, 10. septembra, bo še trtetji turnir Kranjskogorske lige na domačem igrišču. Štart bo ob 15. uri. Prijavite se na prijave@golfklub-kranjskagora.si najkasneje do torka do 20. ure.
30. avgust, 2014
V sredo, 3. sptembra, bo tretjič letos turnir Kranjskogorske lige na igrišču Diners. Tokrat bo gotovo več sreče z vremenom, zato si preberite razpis in se prijavite do torka na prijave@golfklub-kranjskagora.si .

pixel

Dogodki

16Januar 2015

pixel
Pozdravljeni! Tudi naše igrišče si zasluži nekaj zimskega počitka. K sreči je narava poslala ...
pixel

7Oktober 2014

pixel
Zdaj že lahko rečemo, da je postalo jesensko srečanje seniork na našem golfskem igrišču v ...
pixel

11Maj 2014

pixel
Evgen Škrilec je pripravil prvovrstno presenečenje prvega kroga Match play turnirja v Kranjski ...
pixel

pixel
pixel
pixel