Golf Klub Kranjska Gora, Borovška 99a, 4280 Kranjska Gora
pixel

Obvestila


28. september, 2014
V soboto, 4. oktobra, bo na golfskem igrišču Senza confini na Trbižu finalni turnir Kranjskogorske lige. Turnir bo odprt tudi za tiste, ki se lige niste udeleževali. Razpis turnirja sledi v kratkem. Vabljeni!
28. september, 2014
Jesen je tu in tako se počasi zaključujejo tudi naša celoletna tekmovanja. To nedeljo se je zaključila Barovška liga v obeh kategorijah, parih in posamično. Med posamezniki je bila najboljša dama Majda Lazar, med moškimi Mato Palčič z dvema hole-in-one, med pari pa sta bila najboljša Rade Narančić in Dragan Tomić. Podrobne rezultate si oglejte v rubriki 'turnirji'.
22. september, 2014
V nedeljo, 28. 9. ob 11. uri, bo na domačem igrišču finalni turnir Barovške lige - posamično in pari. Turnir je odprt tudi za tiste, ki v ligah niste sodelovali! Preberite si razpis in se turnirja udeležite. Prijavite se do petka zvečer na prijave@golfklub-kranjskagora.si ali najkasneje do sobote do 11. ure na igrišču pri Radetu!
22. september, 2014
Na golfskem igrišču na Bledu organizirajo v soboto, 27. septembra, Turnir mešanih dvojic. Preberite si razpis ! Zainteresirani se prijavijo na Bled!
18. september, 2014
Res je, sprememba včerajšnje spremembe... Saj veste, kako je z dovoljenji in podobnim... Po analizi pričakovanega je padla odločitev, da finale Barovške lige ostane na starem datumu, torej v nedeljo 28. septembra, finale Kranjskogorske lige pa se prestavi na soboto 4. oktobra. Razpisa za oba finalna turnirja sledita v kratkem. Hvala za razumevanje.
16. september, 2014
Pozor! Nekateri dogodki so povzročili potrebo po spremembi koledarja turnirjev. Ker nismo dobili potrjenega termina za Odprto prvenstvo Kranjske Gore, bo ta turnir 18. oktobra na igrišču Adriatik v Savudriji. Ekipa midamaterjev GK Kranjska Gora se je po seriji turnirjev uvrstila med 4 najboljše in se tako plasirala v finalni turnir četverice, ki bo v soboto 20. in nedeljo 21. septembra. Tako bo ...
06. september, 2014
V sredo, 10. septembra, bo še trtetji turnir Kranjskogorske lige na domačem igrišču. Štart bo ob 15. uri. Prijavite se na prijave@golfklub-kranjskagora.si najkasneje do torka do 20. ure.
30. avgust, 2014
V sredo, 3. sptembra, bo tretjič letos turnir Kranjskogorske lige na igrišču Diners. Tokrat bo gotovo več sreče z vremenom, zato si preberite razpis in se prijavite do torka na prijave@golfklub-kranjskagora.si .
28. avgust, 2014
V soboto, 30. avgusta ob 10. uri, bo na domačem igrišču zadnji finalni turnir za Match Play prvaka. V finalni borbi za prvaka se bosta pomerila Boris Debevec in Marko Robič. Ostali se bomo pomerili za nižja mesta. Vabljeni ste vsi, saj bo to dan imenovan Match Day, ko se boste vsi lahko pomerili med sabo, ali pa igrali kar tako, tudi, če niste sodelovali v predhodnih dvobojih. Organizator Miha ...
19. avgust, 2014
POZOR! V soboto, 23. avgusta bo na domačem igrišču zadnji finalni krog Match playa v Kranjski Gori. V finalni borbi za prvaka Kranjske Gore v Match playu se bosta pomerila Boris Debevec in Marko Robič. Pridite vsi, saj potekajo borbe tudi za ostala mesta, ne le za prvaka. Miha, ki je organizator pa bo poskrbel za jedačo in pijačo. Gotovo bo zabavno kakor je doma vedno! Za orientacijo, kje ste si oglejte ...

pixel

Dogodki

11Maj 2014

pixel
Evgen Škrilec je pripravil prvovrstno presenečenje prvega kroga Match play turnirja v Kranjski ...
pixel

27April 2014

pixel
V spremeljivem pomladno zimskem vremenu, a brez dežja, kot so se nekateri bali, smo odigrali ...
pixel

22April 2014

pixel
V soboto, 12.04.2014 smo odigrali že 11. Tradicionalni Zvončkov turnir na vzorno urejenem ...
pixel

pixel
pixel
pixel